Over ons


Elvire Kok

Inmiddels is Reiki alweer tien jaar onderdeel van haar dagelijkse leven en draagt ze dit vol enthousiasme uit. Ze heeft de tweede graad in Reiki. Daarnaast heeft ze zich ook in Magnified Healing en reading gespecialiseerd. Momenteel volgt ze met passie de (vervolg)opleidingen voor Magnified Healing en Bachbloesem- en aromatherapeut.

Elvire woont nu inmiddels 18 jaar op Terschelling. Zij woont met haar man Peer Pheifer en kinderen Pelle en Femme in het hartje van Hoorn.

Ton Peters

Paranormaal, medium, helderziende, spiritueel coach, advocaat van het Hart – geef het beestje een naam – in essentie is Ton een spiritueel mens met een intuïtief talent dat hij door de jaren heen verder heeft ontwikkeld en versterkt. Vanuit zijn intuïtief meesterschap helpt hij mensen en organisaties in binnen- en buitenland bij het vinden van doorgang. Doorgang naar groei, naar meer balans, naar meer liefde, naar meer gezondheid. Thuis of op het werk. Heel helder: wat staat je in de weg en wat brengt je vooruit? Jouw weg naar zelfrealisatie staat bij Ton altijd centraal. Ton is een paar keer per jaar aanwezig op Terschelling en doet dan individuele consulten. Ton is ook Nederlands’ bekendste tarotspecialist en schreef twee succesvolle boeken over het onderwerp.

Ton is in april 2024 weer op het eiland voor consulten. Bel of app Elvire voor het maken van een afspraak 06-19600934.

tonpeterspraktijk.nl